Een elektrische haard kopen? Lees alles over ons aanbod!

18 december 2020 | Elevate

We kunnen met zekerheid zeggen dat een elektrische haard een pareltje is in ieder huis. Ze zien er mooi uit, maar bovenal: ze brengen een heerlijke sfeer met zich mee. Graag vertellen we jou welke elektrische haarden je in ons assortiment vindt. Zo kun je een gerichte en weloverwogen keuze maken wanneer je een elektrische haard gaat kopen!

Allereerst willen we het kort hebben over het gemak van een elektrische haard. Je steekt de stekker in het stopcontact en je kunt al genieten van een rustgevend, realistisch vlammenspel. Vuur, rook en daarmee geur komen hier niet aan te pas. Wat wil je nog meer?

Een 3 zijdige elektrische haard

De naam zegt het al: bij een driezijdige elektrische haard is het vlammenspel vanaf 3 zijden te bewonderen. Dit aanzicht maakt dat je het vuur van de elektrische openhaard extra goed beleeft en je helemaal mee wordt genomen in de rustgevende sfeer die dit veroorzaakt. Deze open kijkrichting zorgt er ook weer voor dat je een ruimer gevoel krijgt in de woning, want in plaats van een dichte muur kun je met deze elektrische haard als het ware door de muur heen kijken.

Elektrische haard met doorkijk

Bij een elektrische haard met doorkijk, ook wel een elektrische tunnelhaard genoemd, kun je jouw haardvuur van twee kanten aanschouwen. Deze haard wordt vaak geplaatst in een scheiding van twee ruimtes. Denk bijvoorbeeld aan plaatsingen in een dichte muur tussen keuken en woonkamer! Dit is efficiënt, want zo wordt de warmte doorgegeven aan beide plekken en kun jij optimaal genieten van een goed verwarmd huis. Door een dichte muur open te breken met een elektrische doorkijkhaard lijken de twee ruimtes ook groter. Dit komt ook omdat je door het glas zicht hebt op beide kamers.

Een langwerpige elektrische inzethaard

Een langwerpige, elektrische inzethaard maakt dat de ruimte waarin deze staat groter lijkt. Dit type haard wordt vaak onder de tv geplaatst en is een lust voor het oog. Let er tijdens het inbouwen van deze haard op dat de afwerking mooi strak is, zodat het echt rustig oogt. Een inzet elektrische haard is ideaal om in een bestaande schouw te plaatsen. Zonde als je deze ruimte niet goed benut!

Van Manen en Visser heeft al ruim 30 jaar ervaring in de haardenbranche. Maak een afspraak bij ons voor online advies of bij jou op locatie. Neem hiervoor contact met ons op per telefoon 0341-418807 of vraag het aan via het aanvraagformulier op onze website!


Deel dit artikel

Sofie helpt u graag verder
Vragen? Bel 0341 418 807