Ervaren specialisten Sfeervolle showroom
Sfeervolle showroom Op maat gemaakt Montage in heel Nederland
Op maat gemaakt 3D-concepten van hoge kwaliteit
Montage in heel Nederland
3D-concepten van hoge kwaliteit

Installatie & Service

Installatie

Als u de keuze heeft gemaakt uit ons ruime assortiment, wilt u natuurlijk ook dat de beoogde haard op de juiste manier wordt geïnstalleerd. Uiteraard kunnen wij het geheel voor u van A tot Z verzorgen. Waar nodig kunnen wij voor u ook de bestaande haard / rookkanaal renoveren of verwijderen. Onze ervaren montage-teams houden zich voornamelijk bezig met het plaasten van rookkanalen en de daarbij passende haarden. Ook kunnen wij de afbouw werkzaamheden voor u verzorgen zoals stucwerk en omkokering ten behoeve van de rookkanalen.

Service

De periodieke service van gaskachels is van belang om optimaal en veilig te kunnen genieten van uw haard. Ook hiervoor kunnen wij u van dienst zijn. U kunt ten alle tijden contact met ons opnemen omtrent vragen/voorwaarden of om een afspraak te plannen.

Ook kunt u bij ons terecht voor onderdelen van hout & gas haarden, waarnodig kunt u ook een beroep doen op onze monteurs om de benodigde onderdelen voor u te vervangen.

Kortom, onze monteurs staan altijd voor u klaar om de gewenste sfeer in werkelijkheid te brengen en de nazorg betreffende haard en kanaal.

Ontvang onze brochure per mail

Wilt u geïnspireerd blijven op het gebied van onze diensten en producten? Vul dan het formulier in en wij sturen u gratis onze digitale brochure toe.

Vraag de brochure aan
Blijf geïnspireerd

    Brochure
    Sofie helpt u graag verder
    Vragen? Bel 0341 418 807