Dit is waarom je deze zomer al moet nadenken over een haard

25 juni 2021 | Elevate

Het is officieel zomer! De tijd van het jaar waarin je soms flink je best moet doen om alle warmte je huis uit te krijgen. De temperaturen kunnen nogal hoog oplopen, dus denk je ook niet zo snel aan een haard of kachel voor binnen. Toch is het lang niet gek om hier in de zomer al bij stil te staan. Wij vertellen je graag waarom.

Alle tijd om te oriënteren

Dus heb je het afgelopen winter koud gehad? En wil je hier nooit meer last van hebben? Dan kun je maar beter vast nadenken over een haard. Nu je weet dat je een volgende winter een haard wilt, kun je alvast inspiratie opdoen. Maak een board op Pinterest met haarden die jij mooi vindt en ontdek jouw stijl, of kom langs in onze showroom waar je ze in het echt kunt bekijken! Zo weet je zeker dat je volgende winter de haard van jouw dromen in huis hebt.

De zomer is sneller voorbij dan je denkt

Denk je dat het nog lang niet zover is voordat die koude dagen voor de deur staan? De tijd gaat sneller dan je denkt. Voor je het weet zit je met je trui en een kopje thee op de bank. Je wil dan niet dezelfde fout maken als deze winter en er dit keer wel warmpjes bijzitten. Het duurt ook even voordat deze haard uiteindelijk geïnstalleerd is. Dus als je er nu al een koopt en deze laat plaatsen, weet je zeker dat je optijd bent.

Een sfeerhaard voor koelere zomeravonden

Daarnaast is het niet altijd gezegd dat het in de zomer warm is, we wonen tenslotte in Nederland! Het is daarom een leuke toevoeging aan je woning of aan je tuin om een sfeerhaard te hebben. Zo kun je in gezelschap tijdens een wat frissere zomeravond een leuke sfeer- en warmte creëren in je woning en kun je nog lang nagenieten. Ook kun je er natuurlijk voor kiezen om het verwarmelement in de zomer uit te zetten. Zo dient de haard echt alleen als sfeermaker.

Van Manen & Visser Haarden is al meer dan 15 jaar gevestigd aan de Lorentzstraat 8a te Harderwijk en heeft ruim 30 jaar ervaring in de haardenbranche. Vanuit deze centraal gelegen locatie zijn wij werkzaam in geheel Nederland. Kom je langs in onze showroom?

 


Deel dit artikel

Sofie helpt u graag verder
Vragen? Bel 0341 418 807