Ervaren specialisten Sfeervolle showroom
Sfeervolle showroom Op maat gemaakt Montage in heel Nederland
Op maat gemaakt 3D-concepten van hoge kwaliteit
Montage in heel Nederland
3D-concepten van hoge kwaliteit

Maatwerk

Mogelijkheden te over, u kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Zo zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen van maatwerk haarden en het daarbij passende meubilair. In samenspraak met u maken wij voor u een geheel persoonlijk ontwerp passend in de voor u beoogde woonruimte. Van dit ontwerp zullen wij een foto-realistisch 3D-beeld maken compleet nagebootst in uw woning, zodat u zeker weet dat dit ontwerp voor u de juiste keuze zal zijn. Maak gerust een afspraak of kom langs in onze showroom te Harderwijk en laat u inspireren.

Maatwerk openhaarden houtgestookt / gasgestookt

Voor welke stijl kiest u? modern of toch klassiek. stoken op gas? of toch op hout. U bepaalt en wij kijken wat daarin de mogelijkheden zijn.

Met een maatwerk openhaard zijn de mogelijkheden enorm, maar dient er wel rekening gehouden te worden met een aantal belangrijke aspecten. Zoals bijvoorbeeld de grote van het kanaal, is een rookgasventilator noodzakelijk, wat is er constructief mogelijk.

Wij adviseren u graag. Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan gerust contact met ons op of maak een afspraak met 1 van onze adviseurs.

Maatwerk inzethaarden houtgestookt

Heeft u een bestaande openhaard en wenst u zonder hak en breekwerk uw openhaard om te bouwen naar een gesloten haard? Of wilt u de haard moderniseren? dan kan dit ook perfect in combinatie met onze maatwerk plateau’s.

Wij komen bij op locatie de haard inmeten en zorgen dat de hout gestookte inzethaard exact passend wordt gemaakt. zo kunt u zonder een grote verbouwing uw openhaard ombouwen naar een gesloten haard met zeer hoog rendement.

Nieuwsgierig geworden wat bij u mogelijk is, neem dan gerust contact met ons op, of maak een afspraak met 1 van onze adviseurs.

Maatwerk plateau's & haardmeubilair

Voor alle plateau’s en kastenwanden rondom de haard kunt u bij ons terecht. Plateau’s kunnen gemaakt worden van verschillende materialen zoals bijvoorbeeld van natuursteen, composiet, staal of beton.

Daarnaast maken wij ook complete kastenwanden rondom de haard geheel gespoten in de door u gewenste kleur.

Wij maken graag samen met u een ontwerp wat aansluit op uw stijl & interieur.

Heeft uzelf al ideeën of bent u benieuwd wat er mogelijk is. Neem dan gerust contact met ons op, of maak een afspraak met 1 van onze adviseurs.

Ontvang onze brochure per mail

Wilt u geïnspireerd blijven op het gebied van onze diensten en producten? Vul dan het formulier in en wij sturen u gratis onze digitale brochure toe.

Vraag de brochure aan
Blijf geïnspireerd

    Brochure
    Sofie helpt u graag verder
    Vragen? Bel 0341 418 807