Barbas Evolux 70-55

In voorraad

Adviesprijs: € 6050
Vraag nu uw offerte aan

De Barbas Evolux 70-55 is een moderne liftdeurhaard met hoog rendement. U kunt middelgrote en grotere ruimtes heerlijk verwarmen met deze schitterende houthaard. De liftdeur maakt het eenvoudig om de haard te bedienen en hout bij te vullen. Deze architectonisch vormgegeven liftdeurhaard is werkelijk een geweldige eyecatcher voor uw interieur. U kunt zelf kiezen of u een drie- of vierzijdig kader wil. Met Fire Screen? Ook dat is mogelijk! U kunt de haard aanpassen naar uw wensen. Deze haard is verkrijgbaar in verschillende formaten.

Beschrijving

Maak kennis met de Barbas Evolux 70-55 gashaard en transformeer jouw interieur met een perfecte combinatie van stijl, warmte en innovatie. Met zijn eigentijdse design en geavanceerde technologie biedt de Barbas Evolux 70-55 een unieke vuurervaring.

De Barbas Evolux 70-55 is ontworpen met oog voor detail en hoogwaardige materialen. Deze gashaard biedt een efficiënte en milieuvriendelijke verwarmingsoplossing. Met een nominaal vermogen van [vermogen] kW zorgt de Evolux 70-55 voor een aangename en gelijkmatige warmteverspreiding in jouw woonruimte.

Dankzij de geavanceerde brandertechnologie van Barbas kun je genieten van een prachtig vlammenspel met een hoog rendement en minimale emissies. De Evolux 70-55 is voorzien van handige bedieningselementen, waarmee je moeiteloos de gewenste sfeer en warmte kunt instellen.

Extra informatie

Brandstof

Merk

Model