Barbas Box 80

In voorraad

Adviesprijs: € 3698.99
Vraag nu uw offerte aan

De Barbas Box 80 is een inbouwhaard die naadloos kan worden geïntegreerd in jouw interieur. Met zijn strakke lijnen en tijdloos design voegt hij een vleugje moderne elegantie toe aan elke ruimte. Of je nu een minimalistisch interieur hebt of een meer klassieke stijl verkiest, deze haard past perfect bij verschillende interieurstijlen.

Ervaar de warmte en schoonheid van de Barbas Box 80 inbouwhaard en creëer een gezellige sfeer in jouw woning. Neem vandaag nog contact met ons op om deze hoogwaardige haard te verkennen en te ontdekken hoe hij jouw interieur naar een hoger niveau kan tillen!

Beschrijving

Maak kennis met de veelzijdige Barbas Box 80 inbouwhaard. Met zijn moderne design en uitstekende functionaliteit biedt deze haard een perfecte combinatie van stijl en warmte voor jouw interieur.

De Barbas Box 80 is ontworpen met oog voor efficiëntie en gebruiksgemak. Met zijn geavanceerde verbrandingstechnologie en hoogwaardige isolatie biedt deze haard een optimale warmteafgifte en een efficiënte verbranding. Hierdoor kun je genieten van een aangename warmte en een gezellige sfeer, terwijl je tegelijkertijd bespaart op energiekosten.

Met een nominaal vermogen van 6 kW tot 11 kW, afhankelijk van het model, is de Barbas Box 80 geschikt voor verschillende ruimtes en kan hij een aanzienlijk oppervlak verwarmen. Met de handige luchtregeling kun je eenvoudig de intensiteit van het vuur aanpassen en de gewenste temperatuur bereiken.

Extra informatie

Model

Merk

Brandstof

Rendement

Vermogen

8-11 kW

Externe Luchttoevoer mogelijk

Breedte

756 mm

Diepte

400 mm

hoogte

1055 mm

Diameter rookgasafvoer

Type deur

Vuurzicht

Kleur

zwart

Stijl

, ,